Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ημέρα... ευθύνης

    
έκτακτο ανακοινωθέν

   Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω τα πρώτα ευχάριστα νέα της τάξης μας. Σήμερα λοιπόν 9 Οκτωβρίου 2013 στελεχώθηκε ο ηλεκτρονικός (και όχι μόνο) τύπος της τάξης μας. 
   Τη σημαντική θέση της συντακτικής ομάδας κατέλαβαν, για το πρώτο διάστημα, τρεις δεσποινίδες πολλά υποσχόμενες: η ΤΔ,  η ΦΝ και η ΤΧ. Τις ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο τους.


Στο κυνήγι των ειδήσεων και των φωτορεπορτάζ βρίσκονται τα υπόλοιπα μέλη της τάξης διεκδικώντας εκτός από την αποκλειστικότητα των ειδήσεων και δυο μεγάλα βραβεία: το 1-press που θα πάρει το "καλύτερο" άρθρο και το 1-foto που θα πάρει η καλύτερη φωτογράφιση.  Στην πρώτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τέθηκαν και οι πρώτοι στόχοι. Βασικοί άξονες των στόχων που τέθηκαν είναι οι: α) η προβολή κάθε θετικής προσπάθειας β) η ανάδειξη προβλημάτων γ) προτάσεις και ενέργειες αντιμετώπισης των προβλημάτων.
   Η σύσκεψη στο τελευταίο μέρος περιελάμβανε δεξίωση η οποία αναβλήθηκε (λόγω οικονομικών δυσχερειών - το ταμείο είναι μείον -) με πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής στα τέλη Μαΐου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου